Onze dieren

Asieldieren wachten op een gouden mandje
 

Op onze site vindt je een overzicht van de honden, volwassen katten en kittens die een liefdevol thuis zoeken. Het overzicht wordt één tot twee keer per week bijgewerkt. Het is dus mogelijk dat een dier net geplaatst is, maar dat dit nog niet op de site is aangegeven. Heb je interesse in een specifieke hond of kat, dan kun je het beste voor je bezoek even bellen. Zo weet je zeker dat het beestje inderdaad nog aanwezig is en kom je niet voor niets.

Wij doen ons best om alle dieren die in het opvangcentrum verblijven op de site te vermelden. Vooral in het hoogseizoen – als er meer dan 200 katten wonen – lukt dat echter niet altijd. Je bent uiteraard van harte welkom om bij ons langs te komen en alle dieren in levenden lijve te ontmoeten. Elders op deze site vindt je meer informatie over de adoptieprocedure.
 

Katten

Klik hier voor ons fotoalbum met het kattenaanbod op facebook. Uiteraard staan ook al onze katten op de website van dierenasiels.com.Angsthaasjes

Wil je een katje een thuis geven dat nog (wat) angstig is voor mensen? Kijk dan naar onze angsthaasjes op facebook of op dierenasiels.com.

Kittens

Klik hier voor ons fotoalbum met het kittenaanbod op facebook. Uiteraard staan ook al onze kittens op de website van dierenasiels.com.Senioren

Wil je een ouder katje een thuis geven, wat wij natuurlijk super zouden vinden, kijk dan snel op onze facebookpagina of klik hier voor het aanbod op dierenasiels.com.

Honden

Klik hier voor ons fotoalbum met het hondenenaanbod op facebook. Uiteraard staan ook al onze honden op de website van dierenasiels.com.