Help ons

Help ons de dieren helpen!


Dierenopvangcentrum Hokazo vangt elk jaar rond de 800 katten en 500 honden op. Omdat we een strikt anti-inslaapbeleid hebben, blijven al deze dieren bij ons tot ze een geschikt thuis vinden. Ook al duurt dat een jaar of langer. Het aantal dieren dat bij ons verblijft, is dus altijd groot. In de drukke maanden mei tot en met december wonen er gemiddeld 200 katten (waarvan het merendeel kittens) en 30 honden in het opvangcentrum. In de relatief rustige maanden zijn dit gemiddeld 75 katten en 15 honden.
Het overgrote deel van de dieren die in het opvangcentrum verblijven, is door onze dierenambulance opgehaald. Wij kunnen al dat werk – het ophalen, verzorgen en herplaatsen van alle honden en katten – niet doen zonder de inzet en steun van onze vrijwilligers en donateurs. Wij zijn hen dan ook enorm dankbaar!

Heb je een groot hart voor dieren en wil je ons graag helpen om al die dieren in nood op te vangen en te verzorgen? Word dan vrijwilliger of donateur! Jouw bijdrage is echt onmisbaar. De honden en katten die bij ons verblijven hebben 7 dagen per week verzorging en aandacht nodig. Extra handen zijn dan ook altijd welkom. De kosten voor voer, medicijnen en de dierenarts zijn – mede door ons anti-inslaapbeleid – erg hoog. Dus ben je niet in staat om ons fysiek te helpen, steun ons dan financieel. Wij zijn blij met elke gift, hoe klein ook!

Kijk snel hieronder wat de mogelijkheden zijn!
 

Financieel

Met materialen

Als vrijwilliger