Actueel

26 oktober 2016

Collecte Uden en Veghel groot succes!

Vorige week zijn wij gaan collecteren in Uden en Veghel. Het was een succes!

 Dierenopvangcentrum Hokazo wil alle gulle gevers en collectanten bedanken voor hun bijdrage! Elke bijdrage, hoe klein ook, waarderen wij enorm. Alle collectebussen zijn ondertussen geteld en we hebben €2474 euro opgehaald!
 Wij zijn zo ontzettend blij met de opbrengst. Hier kunnen we veel dieren mee helpen!

 Heb je de collectant gemist of wil je liever op een andere manier steunen, kijk dan eens op onze website: http://www.hokazo.nl/help-ons/.


 


14 juli 2016

AVONDOPENSTELLING


Voorlopig blijven we op de VRIJDAGEN voor klanten geopend van 12.00 tot 19.30 uur.

Mocht je nu dus niet of moeilijk in de gelegenheid zijn om doordeweeks in de middag langs te komen om je eventuele nieuwe huisgenootje te ontmoeten, dan ben je van harte welkom op vrijdagavond (tot 19.30 uur). Uiteraard kun je ook altijd op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur bij ons terecht. smile-emoticon:-)

Met uitzondering van de vrijdag, blijven onze huidige openingstijden van kracht.
 

1 juli 2016

Leuke projecten op dierendonatie.nl!

Wij willen graag onze dieren verwennen. Willen jullie ons daarin steunen? Er staan twee leuke projecten op dierendonatie.nl.

Kongs voor de honden

Kittenvoer
 


 

22 april 2016

Dringend pleeggezinnen gezocht voor moederpoezen met kittens

De een na de andere zwangere poes of moederpoes met jonge kittens wordt binnengebracht. Voor de poes op de foto hebben we gelukkig nog een plekje kunnen vinden. Zij is gisteren in alle rust bevallen van 4 gezonde kittens. Maar de zwangere poezen blijven komen... Afgelopen zaterdag kregen we er maar liefst drie tegelijk. Hierdoor zitten onze pleeggezinnen voor moederpoezen met kittens nu al vol. Omdat we heel erg graag willen voorkomen dat we moeders met jonge kittens in het asiel moeten opvangen, zijn we heel dringend op zoek naar nieuwe pleeggezinnen. Wie heeft een aparte kamer beschikbaar, woont in een straal van ongeveer 15 km van Uden en wil ons helpen? Voor het gezond en veilig opgroeien van kittens is een pleeggezin zo ontzettend belangrijk...

Neem bij interesse a.u.b. contact op met de coördinator pleegzorg via admin@hokazo.nl. Vermeld in het mailtje even je telefoonnummer, dan wordt je zo snel mogelijk gebeld.