Actueel

27 juni 2018
Stichting HoKaZo te Uden levert een serieuze bijdrage aan het verminderen van dierenleed. Wij bieden, zonder winstoogmerk en in opdracht van 10 gemeenten, opvang en zorg aan zwerfkatten en zwerfhonden binnen een woon- en leefgebied van bijna 300.000 inwoners. Daarbij staat dierenwelzijn altijd voorop, want dieren een betere toekomst geven, dat is waar wij het voor doen. Wij hanteren daarbij een streng anti-inslaap beleid en voeren onze werkzaamheden uit vanuit onze passie voor dieren met een team van betrokken en deskundige medewerkers.

Stichting HoKaZo bevindt zich op dit moment in een proces waarin alle aandacht en energie wordt gestoken in het professionaliseren van de organisatiestructuur, de technologie, de huisvesting en de medewerkers. Om aan deze verbeterslag een belangrijke bijdrage te leveren zijn wij op zoek naar een

B E S T U U R S L I D

ONDERNEMEND – DOELGERICHT - MOTIVATOR

Als nieuw bestuurslid krijg je als kerntaak Personeel & Organisatie. Dat betekent dat het Hoofd Beheer aan jou, als vertegenwoordiger van het bestuur, rapporteert en dat jij haar ondersteunt in alle facetten van Personeel en Organisatie. Je krijgt te maken met een organisatie van 6 betaalde werknemers en ongeveer 125 vrijwilligers. Je stuurt het projectteam aan dat zich richt op het verbeteren van de organisatiestructuur en de kennis en vaardigheden van de medewerkers. Daarnaast draag je, samen met de andere bestuursleden, daar waar mogelijk met je kennis en vaardigheden bij aan de andere deelgebieden van bestuur, zoals Fondswerving, Sponsoring, Financiën en Gebouw & Onderhoud.

Voor deze functie verwachten wij dat je een HBO werk-en denkniveau hebt en een sterke affiniteit met de uit te voeren kerntaak. Wij verwachten dat je ongeveer 6 - 8 uur per week actief zult zijn voor onze organisatie. Als lid van het bestuur ontvang je geen beloning voor je werkzaamheden. Wel heb je recht op vergoeding van de gemaakte kosten voor de bij de functie behorende werkzaamheden.

HoKaZo biedt je de mogelijkheid mee te werken aan het nieuwe beleid waarbij het samen bereiken van ambitieuze doelen hand in hand gaat met een gezonde dosis humor en plezier. Enthousiast geworden? We zien graag je reactie tegemoet! Stuur je sollicitatie naar Stichting HoKaZa, E-mail bestuur@hokazo.nl.

26 oktober 2016

Collecte Uden en Veghel groot succes!

Vorige week zijn wij gaan collecteren in Uden en Veghel. Het was een succes!

 Dierenopvangcentrum Hokazo wil alle gulle gevers en collectanten bedanken voor hun bijdrage! Elke bijdrage, hoe klein ook, waarderen wij enorm. Alle collectebussen zijn ondertussen geteld en we hebben €2474 euro opgehaald!
 Wij zijn zo ontzettend blij met de opbrengst. Hier kunnen we veel dieren mee helpen!

 Heb je de collectant gemist of wil je liever op een andere manier steunen, kijk dan eens op onze website: http://www.hokazo.nl/help-ons/.


 


14 juli 2016

AVONDOPENSTELLING


Voorlopig blijven we op de VRIJDAGEN voor klanten geopend van 12.00 tot 19.30 uur.

Mocht je nu dus niet of moeilijk in de gelegenheid zijn om doordeweeks in de middag langs te komen om je eventuele nieuwe huisgenootje te ontmoeten, dan ben je van harte welkom op vrijdagavond (tot 19.30 uur). Uiteraard kun je ook altijd op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur bij ons terecht. smile-emoticon:-)

Met uitzondering van de vrijdag, blijven onze huidige openingstijden van kracht.
 

1 juli 2016

Leuke projecten op dierendonatie.nl!

Wij willen graag onze dieren verwennen. Willen jullie ons daarin steunen? Er staan twee leuke projecten op dierendonatie.nl.

Kongs voor de honden

Kittenvoer
 


 

22 april 2016

Dringend pleeggezinnen gezocht voor moederpoezen met kittens

De een na de andere zwangere poes of moederpoes met jonge kittens wordt binnengebracht. Voor de poes op de foto hebben we gelukkig nog een plekje kunnen vinden. Zij is gisteren in alle rust bevallen van 4 gezonde kittens. Maar de zwangere poezen blijven komen... Afgelopen zaterdag kregen we er maar liefst drie tegelijk. Hierdoor zitten onze pleeggezinnen voor moederpoezen met kittens nu al vol. Omdat we heel erg graag willen voorkomen dat we moeders met jonge kittens in het asiel moeten opvangen, zijn we heel dringend op zoek naar nieuwe pleeggezinnen. Wie heeft een aparte kamer beschikbaar, woont in een straal van ongeveer 15 km van Uden en wil ons helpen? Voor het gezond en veilig opgroeien van kittens is een pleeggezin zo ontzettend belangrijk...

Neem bij interesse a.u.b. contact op met de coördinator pleegzorg via admin@hokazo.nl. Vermeld in het mailtje even je telefoonnummer, dan wordt je zo snel mogelijk gebeld.